Nieuwbouw

Dan zit u goed bij OK Bouwprojecten. Wij verzorgen met veel aandacht en betrokkenheid al uw nieuwbouw projecten. Bij ons bent u verzekerd van de beste service, een uitstekende kwaliteit en een goede prijs.

Verbouw

U weet wat u wilt gaan verbouwen, maar u weet niet waar u moet beginnen. Dat begrijpen wij, en wij kunnen u helpen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij elke verbouwing weleens gedaan en kunnen wij u altijd voorzien van goede adviezen.

onderhoud

Een woning moet nou eenmaal onderhouden worden. Na verloop van tijd zullen er dingen vervangen of aangepakt moeten worden. Wij helpen u graag met het in kaart brengen van de werkzaamheden en kunnen u uiteraard helpen met het vakkundig uitvoeren van de daarbijbehorende taken.

Transformatie

Bestaande bouw een nieuw leven geven, dat is wat we doen bij transformatiebouw. U kunt denken aan een oude fabriek verbouwen naar studentenhuizen of een grote loods veranderen in diverse restaurants. Heeft u een pand waar uw een nieuwe bestemming voor heeft, neem gerust contact met ons op wij denken graag met u mee.

zekerheid en garantie

OK Bouwprojecten is een erkend bouwbedrijf. We voldoen aan alle eisen die de belangrijkste branchevereniging stellen. Dat geeft u de zekerheid terug kunnen vallen op alle mogelijke garanties.