Team OK Bouwprojecten

Ons team bestaat uit 9 vaste vaklieden met elk hun eigen specialiteit. Door onze jarenlange ervaring in de bouw hebben wij een mooi, stabiel netwerk opgebouwd van vaste partijen waarmee wij werken. Zo kunnen we elke klus aan en is onze kwaliteit erg hoog. Door onze persoonlijke service en onze vakkundige werkwijze krijgen wij veel mond tot mond reclame. Dat mond tot mond reclame de beste reclame is die er is, is algemeen bekend!

Hoe werken wij?

KENNISMAKING
Allereerst zullen we een kennismakingsgesprek voeren om elkaar te leren kennen en uw wensen te bespreken.

 

ONTWERP
Wij werken met een diverse architecten en ontwerpers, zo vinden we altijd een partij die goed bij u past.

PRIJSOPGAVE EN AFSPRAAK MAKEN
Als het ontwerp gereed is en aan uw wensen voldoet wordt een passende prijsopgave uitgebracht. Deze wordt met u doorgenomen en waar vragen zijn wordt dat toegelicht.

 

PLAN BESPREKEN EN BOUWAANVRAAG
Het plan zullen wij dan bespreken met de welstandscommissie van de gemeente. Als de gemeente het ontwerp heeft goedgekeurd kunnen we de bouwaanvraag opmaken en dienen wij de aanvraag in bij de gemeente.

 

START BEGELEIDING
Vanaf de start van de bouw tot de oplevering heeft u een vast aanspreekpunt. De bouwtekeningen worden nog eens helemaal na gelopen.

MATERIAALKEUZE
Voor de binnen- en buitenkant van de woning bespreken we welke materialen gebruikt gaan worden. Zo heeft u keuze uit meerdere leveranciers voor de afwerking die u wenst. Dit wordt altijd netjes aan u bevestigd en weergeven op het meer- minderwerk overzicht.

zullen we een afpraak maken?

Wij vertellen u graag waarom OK Bouwprojecten uw ideale bouwpartner is. Met onze diverse all-round specialisten is geen klus voor ons te groot of te klein. De koffie staat al voor u klaar.

Contactformulier

Heeft u vragen/opmerkingen of wil je een afspraak maken? Vul het contactformulier in en wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen.

    zekerheid en garantie

    OK Bouwprojecten is een erkend bouwbedrijf. We voldoen aan alle eisen die de belangrijkste branchevereniging stellen. Dat geeft u de zekerheid terug kunnen vallen op alle mogelijke garanties.